H&M започна да таксува клиентите във Великобритания си с 1,99 паунда,

...
H&M започна да таксува клиентите във Великобритания си с 1,99 паунда,
Коментари Харесай

H&M таксува клиентите си при връщане на стока

H&M започна да таксува клиентите във Англия си с 1,99 паунда, когато върнат онлайн поръчка.

Купувачите би трябвало да платят таксата, когато върнат продукт назад в магазина или онлайн, в случай че продуктът не е повреден или погрешен.

Единственото изключение е, в случай че сте член на H&M, в който случай отново можете да върнете продукт гратис, даже в случай че няма проблем с него, написа The Mirror.

Говорител на H&M сподели пред BBC, че този ход е въведен през лятото. The Mirror се свърза с H&M за коментар. „ Интересно е, че фирмите наподобява го вършат скритом, само че това е рационално нещо “, сподели специалистът по търговията на дребно Джонатан Де Мело пред BBC.

„ Има стопански смисъл, защото обезсърчава купувачите да купуват всеобщо онлайн артикули и по-късно да връщат множеството от тях. Това е същински проблем за фирмите. “

По-рано този месец H&M разкри, че продажбите му са се намалили през лятото. Шведската фешън верига, която също има Cos, Weekday и Monki, сподели, че чистите продажби в локални валути са били „ нестабилни “ през юни, юли и август спрямо миналата година. Но чистите продажби в шведски крони се усилиха с 6% до 60,9 милиарда шведски крони (£4,4 милиарда).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР